Türkiye'nin en büyük öğrenci portalı

Dumlupınar ailesine mensup okuyan ve mezun öğrencilerimiz ile ilgili arama yapabilirsiniz.

DPUPortal Mezun Nedir?

DPUPortal, üniversitemizde okuyan veya mezun tüm öğrencilerimizin kayıt olabilecekleri kişisel bilgi sistemidir.

Bu sistem ile amaçlanan, öğrenci-üniversite bağını daimi kılmak ve mezun öğrencilerimizin kariyer planlamalarına yardımcı olabilmektir.

DPUPortal, Mezun sistemi üniversitemizden mezun ve okuyan tüm öğrencilerimizin kayıt olabilcekleri bir portaldır. DPUPortal Mezun Sistemine kayıt olan tüm kullanıcılarımız Portal kullanıcıları ile iletişim kurabilir, CV oluşturabilir, iş ilanlarından kariyer fırsatı edinebilir ve üniversitesi ile olan bağını daimi olarak koruyabilir. Mezun sistemine kayıtlı tüm kullanıcılarımıza gönderilen aylık bültenler ile üniversitedeki tüm gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

DPUPortal'a kayıtlı akademisyenlerimizide takip ederek, öğrenci - akademisyen ilişkisini koparmadan devam ettirebilirsiniz.

DPUPortal Mezun Sistemi, üniversitemizin mezun ve okuyan öğrencilerinin kişisel ve mesleki bilgilerinin tek bir havuzda toplanması ve daha etkili kariyer planlaması yapılması amacını da taşımaktadır. Böylelikle mezun veya okuyan öğrencilerimize doğrudan iş olanakları sağlanarak, meslek yaşamlarına daha erken başlamalarına yardımcı olunması amaçlanmaktadır.

Portala Giriş

DPUPortal'a üniversitemizde okuyan veya mezun tüm öğrencilerimiz kayıt olabilirler. Sisteme kayıtlıysanız Oturum Aç linkinden oturum açabilir, yeni kayıt olacaksanız Kayıt Ol linkinden çıkan formu doldurarak kayıt olabilirsiniz.

DPUPortal ile üniversite - öğrenci bağınızı kalıcı hale getirip aylık bültenlere abone olabilir, kariyer olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Mezun Sistemi Kullanımı için tıklayınız.

Oturum Aç

Kayıt Ol

Mezun anketi için tıklayınız.